Penawar angin dalam badan - Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3

Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3 - Penawar angin dalam badan

Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3 1

Di sebuah kawasan perumahan satu pasangan muda yang baru berkahwin telah berpindah mereka berdua adalah cikgu di sekolah berhampiran si suami hasyim bekerja sebagai cikgu sains dan si isteri pula sue adalah seorang guru kaunseling.

Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3 2

Span classnews_dt02092014spannbsp018332wahai pembaca sekelian terimalah the true and real story dariku rasa nak pecah kepala konek kalau aku tak ceritakan kat kau cerita yang aku tulis ni 9999 kebenarannya nama isteri ku je yang aku sengaja tukar tapi kalau korang tak percaya itu lantak korang punya pasal la.

Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3 3

Siapa pernah rasa burit amoi hiiiiinyaman bah aku sekali tu ada jugak kenal sorang budak kerja insurans biasa lerr dia nak bagi laris insuran kena buat miang sikit.

Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3 4

Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3 5

Tudung hebat rakus projek dalam kereta - 3 6