Lepi mica ispao iz farme - Profesorka iz nisa - 3

Category

Profesorka iz nisa - 3 - Lepi mica ispao iz farme

Profesorka iz nisa - 3 1

Profesorka građevinske škole biljana milićević došla je u urgentni centrar kliničkog centra u nišu kako bi se raspitala o stanju svojih đaka biljana milićević je profesor i razredni starešina u građevinskoj školi u nišu njeni učenici bili su u autobusu nišekspresa koji se sudario sa putničkim vozom kada je saznala za nesreću ona je došla u urgentni centra kliničkog centra u nišu kako bi se raspitala o stanju svojih.

Profesorka iz nisa - 3 2

Profesorka kaže da ne stigne dovoljno da se odmara na rajskim plažama od avgusta prošle godine radi na univerzitetu na bahamima gde tri dana u nedelji studentima drži predavanja a dva dana su rezervisana za pisanje radova rad sa studentima na istraživačkim projektima pisanje predloga projekata ili sastanke u komitetima.

Profesorka iz nisa - 3 3

Bizlifers piše milenko vasović natalija jovanović je njeno ime profesorka dekanka filozofskog fakulteta u nišu odvažna žena malo je danas onih koji brane moj ugao.

Profesorka iz nisa - 3 4

Izvor rts 24dec2008 2337 ubijena profesorka iz niša redovni profesor medicinskog fakulteta u nišu dr dragana nikić čiji je nestanak bio prijavljen ubijena.